Huur onze circustent of stretchtent

  1. Onze Circustent

tenten op klimaataktiekamp

afmetingen:

De tent is een vierentwintighoek (bijna rond dus) met een doorsnede van 12 meter.  Aan de zijkanten is ze ongeveer 2.20 meter, in het midden ongeveer 5,5 meter.

waar plaatsen:

Ze wordt opgesteld op een zachte ondergrond en in de grond verankerd door middel van piketten van een meter lang.  Maak dus dat je exact weet of er leidingen (electriciteit/ water / …) in de grond aanwezig zijn.

Om ze te plaatsen is een terrein van ongeveer 15 meter bij 15 meter nodig dat toegankelijk is met een aanhangwagentje.  De opzet duurt ongeveer 1,5 uur, en we vragen hierbij de hulp van een zestal mensen.  Het afbreken duurt meestal slechts drie kwartier en kan met de hulp van een viertal mensen.

0.Probeer om de tent zo vroeg mogelijk in het jaar te reserveren, zeker indien je ze in de maanden juni tot en met augustus wil gebruiken.

Capaciteit:

In de tent kunnen een 150-tal personen comfortabel staan (met voldoende ruimte voor podium/buffet/dj…).  Wil je weten hoeveel mensen er onder een bepaalde opstelling in de tent kunnen?  hier vind je linken naar calculators:

bereken je capaciteit in 30 seconden 

eventplanner capaciteitsberekening

Kleur:

Blauw-wit gestreept met horizontaal gestreepte zijflappen

Prijs:

350 euro per dag + vervoerkosten per km vanuit Gent. Meerdere dagen of weekend op aanvraag.  Indien je de tent wil huren voor benefieten of sociale doelen, vermeld dit zeker in de aanvraag!

Huurvoorwaarden:

Onze huurvoorwaarden kan je bij je aanvraag bekomen

Foto’s en filmpjes:

binnen in de tent

nieuwe tent 1

 

unnamed

2.  Onze stretchtent

tent vrijstaand

tent vrijstaand 2

afmetingen:

De stretchtent is een rechthoek van 12 bij 9,6 meter en bestaat uit 1 zeil waaronder palen gestoken worden om het zeil op te spannen.  Doordat je zelf kan bepalen welke kant je open laat en welke kant je dichtmaakt (of je kan de tent enkel als ‘overkapping’ gebruiken, zonder een dichtgemaakte zijde.

waar plaatsen:

Ze wordt verankerd door piketten van ongeveer veertig centimeter.  Indien de grond los is, of zanderig, kunnen we piketten van een meter meenemen om de tent stevig genoeg te verankeren.  We kunnen, mits voorafgaande inspectie, ook de tent bv. vastmaken aan de gevel van een gebouw, over een terras, over struiken heen, ….

Om ze te plaatsen is een terrein van ongeveer 15 meter bij 12 meter nodig dat toegankelijk is met een kruiwagen.  De opzet duurt ongeveer een half uur indien de tent volledig vrijstaat.  We vragen hierbij de hulp van een tweetal mensen.  Het afbreken duurt meestal slechts een half uurtje en kan met de hulp van een tweetal mensen.

Probeer om de tent zo vroeg mogelijk in het jaar te reserveren, zeker indien je ze in de maanden juni tot en met augustus wil gebruiken.

Capaciteit:

In de tent kunnen een 100-tal personen comfortabel staan

Kleur:

De tent is zandkleurig, Door deze neutrale kleur kan ze s’avonds sfeervol verlicht worden door middel van bv. uplighters.  Een voorbeeld hiervan vindt je bij de foto’s van de tent.

Prijs:

600 euro per dag + vervoerkosten per km vanuit Gent. Meerdere dagen of weekend op aanvraag.  Indien je de tent wil huren voor benefieten of sociale doelen, vermeld dit zeker in de aanvraag!

Huurvoorwaarden:

Onze huurvoorwaarden kan je bij je aanvraag bekomen

Foto’s:

stretchtent panorama

tent vrijstaand 2

panorama tent 2

stretchtent snachts

panorama tent 2